Ανδρέας Παπαμιμίκος

Πρέπει να διασφαλίσουμε την ομαλή πορεία των διαδικασιών

Κάποιοι από το πρωί επιχειρούν να προβοκάρουν τις διαδικασίες του εκτάκτου Συνεδρίου  της ΟΝΝΕΔ προκαλώντας και υβρίζοντας. Καταγγέλλω επισήμως αυτή τη στάση. Καταδικάζω τα επεισόδια. Ζούμε ιστορικές στιγμές. Αποφασίσαμε να εκλέξουμε τον πρόεδρο της οργάνωσης μας με ανοιχτές και ξεκάθαρα πολιτικές διαδικασίες.

Συμπεριφορές που προσβάλλουν την ιστορία μας, τον πολιτικό πολιτισμό που μέχρι σήμερα έχουμε επιδείξει, που τραυματίζουν την οργάνωσή και τη Νέα Δημοκρατία δεν έχουν θέση στην ΟΝΝΕΔ.

Λυπάμαι πολύ που μέλη της οργάνωσης στην οποία ανήκω, για την οποία έχω αγωνιστεί και της οποίας διεκδικώ την τιμητική θέση του προέδρου δεν σεβάστηκαν την ομιλία μου. Τη στιγμή που παρουσίαζα τις προτάσεις  μου επιτέθηκαν σε μένα, στους υποστηρικτές μου και  βιαιοπράγησαν εναντίον των συνεργατών μου.

Έχουμε χρέος και υποχρέωση να διασφαλίσουμε την ομαλή πορεία των διαδικασιών, το αδιάβλητο και τη διαφάνεια.  Θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για αυτό και καλώ και τους συνυποψηφίους μου να κάνουν το ίδιο.

Μόνο όλοι μαζί, ενωμένοι  μπορούμε να αλλάξουμε την ΟΝΝΕΔ. Να φανούμε αντάξιοι των ιδεών, της ιστορίας μας και της ιστορικής ευκαιρίας που μας δίνετε. Βάζουμε πάνω από όλα την ΟΝΝΕΔ.