Ανδρέας Παπαμιμίκος

Συνέντευξη στο TV1OO

Aπόσπασμα από τη συνέντευξή μου στο ΤV100 στη Θεσσαλονίκη και την εκπομπή Δημότης Online για την πολιτική, τα κόμματα, τη Θεσσαλονίκη.

-“Πιστεύω στους ενεργούς πολίτες. Πάντα με ενδιέφεραν τα κοινά και η πολιτική, είναι μεγάλο κομμάτι της ζωής. Θα με ενδιέφερε να προσφέρω στην πατρίδα και την πόλη μου. Όπου μπορώ, θα το κάνω!”

-“Η πολιτική δεν είναι αυτοσκοπός μου. Δεν εξαρτώμαι και δεν βιοπορίζομαι από αυτήν. Μπήκα μικρός στην πολιτική και ήταν δική μου απόφαση να κλείσω έναν κύκλο”.

-“Η ανανέωση του πολιτικού προσωπικού: Ο πολιτικός πρέπει να ξέρει πότε κλείνει ο κύκλος του. Εξαρτάται και από τους πολίτες που επιλέγουν ποιοι μας εκπροσωπούν”.

-“Ο κ. Σαββίδης δεν έχει βάλει το χέρι στην τσέπη μόνο για τον ΠΑΟΚ, αλλά για πολλές επενδύσεις και έχει δημιουργήσει χιλιάδες θέσεις εργασίας”.

-“Η Θεσσαλονίκη αλλάζει, αλλά πρέπει να αποφασίσουμε ποιο είναι το αφήγημά της, η πυξίδα της. Για μένα η Θεσσαλονίκη είναι κέντρο καινοτομίας, τουριστικός προορισμός και διαμετακομιστικό κέντρο. Αυτή είναι η ατζέντα της πόλης και σε αυτές τις τρεις κατευθύνσεις πρέπει να κινηθούμε”.