Ανδρέας Παπαμιμίκος

London Greek Radio – Greeklish Night in London

 

download  mp3

Xθές το βράδυ, είχα την χαρά να είμαι φιλοξενούμενος  του Θάνου Δημάδη, της Κατερίνας Πουρναροπούλου και του Βασίλης Ρεπάκη στην εκπομπή Greeklish Night in London  στο ραδιοφωνικό σταθμό London Greek Radio 103,3.

Μιλήσαμε για τις εκλογές της ΟΝΝΕΔ, με ρωτήσανε για όσα λέγονται για την ΟΝΝΕΔ ΑΕ, για το αν θα πρέπει να έχει η ΟΝΝΕΔ ΑΦΜ, για την εκλογική διαδικασία, για τη συμμετοχή των Ελλήνων του εξωτερικού στις εκλογές της ONΝΕΔ και συζητήσαμε κάποιες από τις προτάσεις μου.

Διάβασα κάπου πολύ εύστοχα, ότι ο Θάνος Δημάδης και η Κατερίνα Πουρναροπούλου μηδενίζουν κάθε Τετάρτη βράδυ (μεσάνυχτα ώρα Ελλάδος) την απόσταση Ελλάδας – Λονδίνου. Έτσι ακριβώς ένιωσα και εγώ χθες.

Παιδιά, σας ευχαριστώ για την πρόσκληση και την όμορφη συζήτηση. Συνεχίστε την καλή δουλειά που κάνετε φέρνοντας την Ελλάδα στο Λονδίνο και το Λονδίνο στην Ελλάδα.

Οι Έλληνες του εξωτερικού και οι οργανώσεις μας εκεί δεν είναι ξεχασμένοι συγγενείς, να τους θυμόμαστε μόνο όταν τους έχουμε ανάγκη. Είμαστε δίπλα στους Έλληνες του εξωτερικού συνέχεια. Τους χρειαζόμαστε και μας χρειάζονται καθημερινά.