Ανδρέας Παπαμιμίκος

Kάνουμε τη διαφορά

Η πολιτική έχει αξία μόνο όταν κάνει διαφορά, όταν βελτιώνει, όταν συμβάλλει, όταν αλλάζει. Στην πορεία για μια Νέα ΟΝΝΕΔ εμείς διαλέξαμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να αλλάξουμε την ΟΝΝΕΔ. Κάνουμε τη διαφορά.

Έχουμε προτάσεις συγκεκριμένες που θα ζωντανέψουν την οργάνωσή μας, θα δώσουν τη δύναμη σε κάθε Οννεδίτισσα και κάθε Οννεδίτη, θα κάνουν την ΟΝΝΕΔ δύναμη για όλους τους νέους, δύναμη για να μπορέσουμε να αλλάξουμε όσα δεν μας αρέσουν. Μόνο όλοι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε την ΟΝΝΕΔ και την πολιτική.

Αξιοποιήσαμε τα νέα μέσα. Κάναμε το πρώτο βήμα για μια πραγματικά ανοιχτή ΟΝΝΕΔ μέσα από τις νέες τεχνολογίες. Δεν περιμέναμε τις εκλογές για να ανοίξει η ΟΝΝΕΔ. Επιμείναμε στην πολιτική και όχι στην παραπολιτική. Απαντάμε μόνο με τις προτάσεις μας και όχι με χτυπήματα κάτω απο τη ζώνη. Ζητήσαμε ανοιχτές και καθαρές διαδικασίες με ίσους όρους για όλους. Γυρνάμε την πλάτη στο παρελθόν, στους παράγοντες, στην κλειστή ΟΝΝΕΔ των λίγων.

Σας ευχαριστώ όλους για τη συμμετοχή σας, για τις προσπάθειες σας, για τις προτάσεις σας, για τα μηνύματα σας με κάθε τρόπο. Εμείς κάνουμε πράξη όσα πιστεύουμε και όσα ονειρευόμαστε. Το μήνυμα της αλλαγής, το σύνθημα της νίκης απλώνεται παντού. Η αλλαγή ξεκίνησε απο όλους εσάς και τίποτα δεν μπορεί να τη σταματήσει. Η Νέα ΟΝΝΕΔ των πολλών δεν είναι πια όνειρο. Είναι η πραγματικότητα που φτιάχνουμε κάθε μέρα όλοι μαζί από την Ορεστιάδα μέχρι την Κρήτη και από την Άρτα μέχρι τη Ρόδο. Πάμε λίγο ακόμα!