Ανδρέας Παπαμιμίκος

Πάρε μέρος στον Προσυνεδριακό Διάλογο στα Ιωάννινα στις 27 Φεβρουαρίου

Σε προσκαλώ στον προσυνεδριακό διάλογο που ξεκινά από τα Ιωάννινα στις 27 Φεβρουαρίου. Πάρε μέρος στην προσυνεδριακή διαδικασία. Έλα ν’ ανταλλάξουμε απόψεις για την ΟΝΝΕΔ, για τους νέους και την πολιτική, για τις πολιτικές νεολαίας, για την Ελλάδα. Η Γνώμη σου είναι Δύναμη!

Είναι κοινή η αντίληψη ανάμεσα στους νέους ότι χρειαζόμαστε μια νέα πολιτική. Μια πολιτική αποτελεσματική, τολμηρή, ριζοσπαστική, συγχρονισμένη με την εποχή, μια πολιτική με αξίες, αρχές και όραμα. Μια πολιτική νεανικών αντιλήψεων.

Εμείς ,στην ΟΝΝΕΔ, τη νέα πολιτική την κάνουμε πράξη. Μπαίνουμε στην πρώτη γραμμή της Νέας Μεταπολίτευσης. Με την απόφαση για εκλογή του προέδρου της ΟΝΝΕΔ με ανοιχτές διαδικασίες, για άλλη μια φορά πρωτοπορούμε. Μόνοι και πρώτοι, ανάμεσα στις πολιτικές νεολαίες, ανοίγουμε την οργάνωση στην κοινωνία και τη νεολαία. Αυτό, όμως, είναι μόνο το πρώτο βήμα.

Χρειαζόμαστε μια ΟΝΝΕΔ ζωντανή, δημοκρατική, παρεμβατική, μια ΟΝΝΕΔ που εμπνέει, μια οργάνωση που διεκδικεί για όλους τους νέους, μια Νέα ΟΝΝΕΔ, για νέα πολιτική για τους νέους, για μια καινούργια Ελλάδα. Ενώνοντας όλοι μαζί τις δυνάμεις μας, μπορούμε να αλλάξουμε την οργάνωση, να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε την πολιτική, να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε την Ελλάδα. Είναι στο χέρι μας να κάνουμε την ΟΝΝΕΔ ωφέλιμη δύναμη για τους νέους, την παράταξη, την κοινωνία, τον τόπο. Τώρα, είναι η ώρα που βάζουμε τη σφραγίδα της γενιάς μας στο σήμερα για ένα καλύτερο αύριο.

Κατά τη διάρκεια του προσυνεδρίου θα μπορείτε να ενημερώνεστε για τις εξελίξεις και τα γεγονότα on line απο το blog και το twitter.

Φωτογραφία από Giorgos~