Ανδρέας Παπαμιμίκος

Ενθουσιασμός και ελπίδα από το προσυνέδριο της ΟΝΝΕΔ στην Θεσσαλονίκη

“Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Η ανάγκη για αλλαγή είναι κοινή. ”

Ενθουσιασμός, πάθος, αγωνία, αναμονή,ένταση, ελπίδα, όνειρο. Όλα, όσα μοιραστήκαμε χθές σε μια μοναδική ατμόσφαιρα με Οννεδίτισες και Οννεδίτες, Δαπίτισσες και Δαπίτες στο προσυνέδριο στη Θεσσαλονίκη. Aνακοίνωσα ότι στις 18 Απριλίου θα διεκδικήσω την τιμητική θέση του προέδρου της ΟΝΝΕΔ.

Η Θεσσαλονίκη έστειλε το μήνυμα της αλλαγής παντού.
Σας ευχαριστώ πολύ για τον παλμό.
Σας ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη.

Κατέθεσα προτάσεις. Άκουσα με προσοχή τις προτάσεις όσων μίλησαν. Όραμα μου είναι μια Νέα ΟΝΝΕΔ, ανοιχτή προς τα μέσα και προς τα έξω. Μια ΟΝΝΕΔ με περισσότερη Δημοκρατία, περισσότερη Διαφάνεια, μεγαλύτερη Συμμετοχικότητα.

Όραμά μου μια Νέα ΟΝΝΕΔ, η ΟΝΝΕΔ της κοινωνίας. Όσο οι διαδικασίες προς το έκτακτο συνέδριο και την εκλογή προέδρου προχωράνε, τόσο αποδεικνύεται ότι η απόφαση μας ήταν σωστή. Η οργάνωση ζωντανεύει. Προβληματιζόμαστε. Συζητάμε. Αναζητάμε.Ήδη αλλάζουμε.

Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Η ανάγκη για αλλαγή είναι κοινή. Οι διαδικασίες άνοιξαν για να πάρει η βάση τη δύναμη στα χέρια της. Τώρα το χρίσμα είναι στα χέρια κάθε Οννεδίτισας και Οννεδίτη. Στις 18 Απριλίου αποφασίζουμε Ενωμένοι για μια Νέα ΟΝΝΕΔ.