Ανδρέας Παπαμιμίκος

Το 8ο Τακτικό Συνέδριό μας, αποτελεί την επιβεβαίωση της βούλησης των χιλιάδων Οννεδιτών να αλλάξουμε

Στις 18 Απριλίου, περισσότερες από 43.000 νέες και νέοι μας έδωσαν το δικαίωμα να ξεκινήσουμε από την αρχή. Να δημιουργήσουμε, όλες και όλοι μαζί, μια νέα ΟΝΝΕΔ. Μια ΟΝΝΕΔ περισσότερο δημοκρατική, περισσότερο συμμετοχική με περισσότερη αξιοκρατία.

Από τότε ξεκίνησε η πορεία αναδιοργάνωσης και ανασυγκρότησης.

Το 8ο Τακτικό Συνέδριό μας, αποτελεί την επιβεβαίωση της βούλησης των χιλιάδων Οννεδιτών να αλλάξουμε. Αλλάζουμε τώρα εμείς οι ίδιοι για να αλλάξουμε τον κόσμο. Όσο ουτοπικό και αν μοιάζει αυτό, είναι πραγματικότητα. Μόνο αν αντιληφθούμε τις αλλαγές και τις απαιτήσεις της κοινωνίας θα μπορέσουμε και εμείς να πρωτοπορήσουμε, να πρωτοστατήσουμε και να αποτελέσουμε αξιόπιστη λύση για τους νέους ανθρώπους.
Στην προσπάθεια μας αυτή, ιδιαίτερο ρόλο διαδραματίζουν οι νέες τεχνολογίες και τα social networks. Έτσι, μέσα από το website αυτό ανοίγουμε τις μέχρι χθες κλειστές εργασίες των Συνεδρίων μας, δίνοντας «ηλεκτρονικό» βήμα σε κάθε Οννεδίτισσα και κάθε Οννεδίτη. Επιθυμούμε να πραγματοποιηθεί μέσα στο synedrio.onned.gr ένα παράλληλο Συνέδριο, όπου κάθε νέος θα μπορεί να καταθέσει τις δικές του ιδέες, τις δικές του απόψεις και τους δικούς του προβληματισμούς για την πορεία ανασυγκρότησης της ΟΝΝΕΔ, αλλά και για τα γενικότερα ζητήματα της κοινωνίας.

Επιθυμούμε να φιλοξενήσουμε τολμηρές και αυθόρμητες ιδέες, πιστεύοντας πάντα πως η νεανική ορμή αποτελεί το πιο υγιές λίπασμα για δημιουργία και προκοπή.

Σας καλωσορίζω στο website του 8ου Τακτικού Συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ, synedrio.onned.gr, με την προσδοκία να μας ξαφνιάσετε ευχάριστα με τη συμμετοχή σας και την κατάθεση της δικής σας άποψης.